Aktivizam, Nekategorizirano

Udruga umirovljenika Klinča Selo poziva na tečaj šivanja

Foto: Općinska udruga umirovljenika Klinča Selo

Općinska udruga umirovljenika Klinča Selo poziva na tečaj šivanja koji počinje 13. ožujka 2023. na adresi udruge Kolodvorska 4, Klinča Sela.

Udruga umirovljenika za svoje najstarije sumještane već treću godinu organizira brojne radionice i događanja, izlete, edukacije, sve u okviru projekta “SENIOR PROGRAM – Poticanje aktivnog starenja u općini Klinča Sela” koji provodi od siječnja 2020. u partnerstvu sa Općinom Klinča Sela i Institutom za razvoj tržišta rada iz Zagreba.

Projekt je ugovoren za sufinanciranje iz Europskog socijalnog fonda na pozivu “Pridruži se – Aktivni u mirovini – Jačanje sposobnost organizacija civilnoga društva za unaprjeđenje mogućnost aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenost umirovljenika”

Projekt se bavi jačanjem kapaciteta Općinske udruge umirovljenika Klinča Selo za provedbu programa aktivnog starenja kako bi se povećala kvaliteta života i socijalna uključenost umirovljenika na području Općine Klinča Sela. Projektom se razvijaju i provode programi za povećanje socijalne uključenosti, razvoj znanja i vještina, unaprjeđenje zdravlja te poticanje uključivanja u aktivnosti zajednice. U projektu je ukupno
uključeno 250 umirovljenika.

Izvor: Facebook najava