Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Webinar: Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva s primjerima učinkovitih modela upravljanja

Ilustracija: ACT grupa

Na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorena mogućnost prijave na webinar “Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva s primjerima učinkovitih modela upravljanja – Organizacijska kultura, struktura i management” koju će održati ACT grupa.

Webinar će se održati 9. listopada 2020. od 10:00h do 12:00h putem ZOOM platforme.

Prijava: esf.platforma.civilnodrustvo.hr

Kultura, koju sačinjavaju uvriježena ponašanja naše organizacije, uvelike utječu na samo djelovanje te interni integritet organizacije. Stoga je neprocjenjivo svjesno upravljati vlastitom kulturom. Do sada smo, neki od nas, mogli osobno iskusiti da nacrtana hijerarhija te zadavanje zadataka unutar tima ne jamče funkcionalnost same hijerarhije, kako ni pri poštivanju autoriteta tako ni u preuzimanju odgovornosti za izvršenje zadataka na individualnoj razini. Ovaj webinar nudi pristupanje tim temama iz drugačije, vrijednosne, perspektive – navodi se u najavi ACT grupe.

Prijavljeni sudionici od izvoditelja radionice dobit će naputke kako se priključiti radionici.

Radionica je namijenjena udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda, a organizira se u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva te u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama.