Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Nacionalna zaklada najavljuje nove besplatne online radionice u svibnju

Na portalu financijskepodrske.hr objavljene su najave besplatnih radionica koje će održati Udruga „Mi“ Split, ACT Grupa iz Čakovca i Centar za civilne inicijative iz Zagreba u svibnju 2020.

Radionice su namijenjene udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u području upravljanja projektnim ciklusom, procjenom potreba u lokalnoj zajednici, osiguravanjem kvalitetne provedbe projekata, menadžmentom volontera i drugim relevantnim temama, a održavaju se u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva te u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama, među kojima su Udruga „Mi“ Split, ACT Grupa iz Čakovca i Centar za civilne inicijative iz Zagreba.

Opisu radionica s pripadajućim terminima i prijavnim obrascima svi zainteresirani mogu pristupiti putem sljedećih poveznica:

· za radionicu Udruge „Mi“ Split koja se održava 19. svibnja 2020. https://www.financijskepodrske.hr/home/prikaz_radionice/event/126

· za radionicu ACT Grupe koja se održava 20. svibnja 2020. https://www.financijskepodrske.hr/home/prikaz_radionice/event/127

· za radionicu Centra za civilne inicijative koja se održava 26. svibnja 2020. https://www.financijskepodrske.hr/home/prikaz_radionice/event/128.

Izvoditelji radionica unaprijed će kontaktirati sve prijavljene sudionike s detaljima potrebnima za uključivanje u rad radionica.