Aktualno, Nekategorizirano, Rad udruga

Otvorene prijave na tri online radionice

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama na portalu financijskepodrske.hr danas je otvorila prijave na tri online radionice.

ONLINE RADIONICA VOLONTERSKOG CENTRA OSIJEK, 6.7. – Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora
Cilj radionice je upoznati sudionike s osnovnim elementima važnim za kvalitetnu i uspješnu provedbu projekata. Radionica će biti održana na platformi BLUEJEANS.

ONLINE RADIONICA UDRUGE MI SPLIT, 7.7.2020. – Modeli uključivanja građana u rad organizacija civilnoga društva
Cilj ove radionice je upoznati sudionike s terminima: aktivni gađanim, demokratska građanska kultura, sektori u društvu. Definiranje uloge, karakteristika, načela rada i vrijednosti OCD-a.

ONLINE RADIONICA ACT GRUPE, 10.7.2020. – Kako izraditi strateški i operativni plan organizacije civilnoga društva – Pobjedničke strategije: kako odabrati vlastitu strategiju i kako ostvariti svoju stratešku prednost.

Radionicu organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU, a otvorena je predstavnicima udruga i svih drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.