Hrvatska, Nekategorizirano

Nacionalna zaklada najavljuje radionicu: „Modeli uključivanja građana u rad organizacija civilnoga društva”

Volonterski centar Osijek, suradna organizacija Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u provedbi Programa podrške i provedbe programa EU, održat će u četvrtak 14. svibnja 2020. godine s početkom u 10.00 sati besplatnu online radionicu: „Modeli uključivanja građana u rad organizacija civilnoga društva”.

Cilj je radionice stjecanje znanja i vještina potrebnih za veće i kvalitetnije uključivanje građana u rad organizacija civilnog društva.

Radionica će se održati na platformi BLUEJEANS.

Poveznica za prijavu na radionicu:
https://www.financijskepodrske.hr/home/prikaz_radionice/event/125

Rok za prijavu je ponedjeljak, 11. svibnja u 15.00 sati.
Broj sudionika ograničen je na 70.

Svi prijavljeni sudionici nakon isteka roka za prijavu na radionicu, e-poštom će dobiti poveznicu za pristupanje radionici i upute koje će olakšati korištenje spomenute platforme za sudjelovanje u radionici.

Besplatne radionice najavljene preko platforme financijskepodrske.hr održavaju se u organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i njezinih suradnih organizacija, među kojima je i Volonterski centar Osijek, a otvorene su svim zainteresiranim prijaviteljima i onima koji žele nešto više naučiti o pozivima za dodjelom bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda.