Hrvatska, Nekategorizirano

Za djecu s teškoćama u razvoju iz svih dijelova Hrvatske otvorene prijave za sportski kamp u Cavtatu

U sklopu projekta “Podignimo letvicu visoko” Zajednica sportova Općine Konavle i Općina Konavle organiziraju sportski kamp za djecu s teškoćama u razvoju iz Konavala i šireg dubrovačkog područja te ostalih dijelova Hrvatske, navodi se u obavijesti organizatora.

Kamp će se održati od 2. do 5. rujna 2020. u Cavtatu. U kampu će djeca imati priliku isprobati sportove kao što su plivanje i vaterpolo, judo, košarku i stolni tenis (pod stručnim nadzorom trenera i uz pomoć volontera), steći neke nove vještine, družiti se i upoznati nove prijatelje te poznate sportaše. Sudjelovanje u kampu je potpuno besplatno. Više informacija o kampu nalazi se u pozivu za sudjelovanje.

Ovime pozivamo sve zainteresirane roditelje da se prijave za sudjelovanje ispunjavanjem Obrasca za prijavu koji se nalazi uz poziv.

Obrazac treba ispuniti i skupa s ostalom potrebnom dokumentacijom pošaljete na e-mail: info@zsok.hr.

Projekt “Podignimo letvicu visoko” sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a provodi se s ciljem uključivanja mladih i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz sport. Vrijednost projekta je 1.500.000,00 kn, a sam projekt traje 22 mjeseca.