Aktualno, Nekategorizirano

Besplatne ZOOM radionice glazbene produkcije za mlade od 15 do 25 godina

Otvorena medijska grupacija nastavlja s organiziranjem radionica za mlade te pokreće ZOOM radionicu glazbene produkcije namijenjenu mladima od 15 do 25 godina koje će u trajanju od dva mjeseca voditi mentor Lovro Baletić te pomoći polaznicima da izgrade vlastiti i prepoznatljiv glazbeni stil, navodi se u pozivu organizatora.

Prva radionica je na rasporedu u ponedjeljak 13. rujna u 19:00, a prijaviti se može na  Google obrascu: https://forms.gle/ineiQTzGcYExADbPA.

Radionice glazbene produkcije odvijaju se u sklopu europskog projekta Art(ve)šeraj te su namijenjene osobama od 15 do 25 godina koje sviraju i produciraju glazbu te koje uz vodstvo mentora žele razviti svoj osobni i prepoznatljiv glazbeni stil.

Radionica se odvija online na aplikaciji ZOOM te će krenuti 13. rujna u 19:00 sati. Odvijat će se ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom sve do kraja listopada, a svaka će radionica trajati 2 sata. Radit ćemo na svim formama i oblicima, pokrit ćemo mnogo tema: naučit ćeš što je to DAW i kako ga koristiti, govorit ćemo o efektima i pluginsima, samplingu, autorskim pravima i još o mnogo toga.

Na radionicama ćeš se upoznati sa svim fazama glazbene produkcije te ćeš, nakon što se teorijski i praktično potkuješ, raditi na razvoju vlastitog djela. Nakon što svoj rad usavršiš na individualnim konzultacijama s mentorom, postavit ćeš ga na digitalnu platformu gdje će posjetitelji lajkati radove koji im se najviše sviđaju. One polaznike koji budu imali najviše lajkova upoznajemo s hrvatskim producentima!

Voditelj radionice je mladi hrvatski glazbeni producent Lovro Baletić, a radionica je za polaznike potpuno besplatna jer su sva financijska sredstva osigurana iz europskih fondova. Vrijednost radionice po osobi je 2.500,00 kuna.

Otvorena medijska grupacija provodi projekt u partnerstvu s Centrom za kulturne djelatnosti, a projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt je ugovoren za sufinanciranje na pozivu Umjetnost i kultura online.