Aktualno, Nekategorizirano

BIZkoshnica poziva na radionicu ‘Online alati za poduzetnike’

BIZkoshnica Coworking poziva na na interaktivnu radionicu ‘Online alati za poduzetnike’ koja će se održati 28. rujna 2023. u vremenu od 16:00 – 18:00 sati, na adresi BIZkoshnica Jabukovac 37, Zagreb.

𝐙𝐚 𝐤𝐨𝐠𝐚 𝐣𝐞 𝐨𝐯𝐚 𝐫𝐚𝐝𝐢𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚?
-Poduzetnike i vlasnike malih i srednjih poduzeća: Ako želite optimizirati svoje poslovanje i uštedjeti vrijeme i novac, ovo je za vas.
-Samostalne profesionalce: freelanceri i konzultanti koji žele povećati svoju produktivnost i ponuditi bolju uslugu svojim klijentima.
-Menadžere i zaposlenike odjela za operacije i administraciju: Ako želite olakšati svakodnevne zadatke i ubrzati procese u svom timu ili organizaciji.

𝐏𝐫𝐞𝐝𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢 𝐬𝐮𝐝𝐣𝐞𝐥𝐨𝐯𝐚𝐧𝐣𝐚 𝐧𝐚 𝐫𝐚𝐝𝐢𝐨𝐧𝐢𝐜𝐢:
• Ušteda vremena: Upoznat ćete se s alatima koji će vam pomoći automatizirati rutinske zadatke i osloboditi vaše dragocjeno vrijeme.
• Ušteda novca: Kroz bolju organizaciju i učinkovitost, smanjit ćete nepotrebne troškove i fokusirati se na ključne aspekte vašeg poslovanja.
• Praktični savjeti: Stručnjaci će vam pružiti konkretnu pomoć i preporuke temeljene na vašim stvarnim izazovima.
• Networking: Imat ćete priliku upoznati i povezati se s drugim poslovnim profesionalcima sličnih interesa.

Radionica će se sastojati od predavanja s brojnim konkretnim primjerima i praktičnih vježbi, te će biti interaktivna, tako da svi imate priliku optimizirati dijelove svog poslovanja već tijekom same radionice. Zbog toga je i topla preporuka da ponesete svoja računala.

Nekoliko dobrovoljaca će dobiti priliku prezentirati svoj konkretan problem u poslovanju koji im oduzima dosta vremena i/ili stvara dosta frustracija te ćemo ga pokušati riješiti upotrebom određenih online alata.

Voditelj radionice je Dario Varošanec. Spajanje poduzetništva i obrazovanja je Darijeva karijerna putanja koju gradi već 10 godina.
Zagovara znanstveni pristup poslovnom planiranju koji može osigurati održivost poslovanja, smanjiti stopu neuspjeha poduzeća i povećati ukupni prinos kroz godine.
Dario je vlasnik obrta NARLA za poslovno savjetovanje kao logičan nastavak svih poduzetničko-organizacijskih aktivnosti koje je obavljao kroz proteklih 10 godina, također je supokrenuo uspješnu marketinšku agenciju Hero Factory , osvojio start-up natjecanje Zagreb Connect 2019., mentorirao preko 20 start-up timova, održao preko veliki broj edukacija i predavanja te vodio vodio lokalne i međunarodne organizacije.

Dolazak na radionicu potvrdite slanjem maila na bizkoshnica@bizkoshnica.biz.

Izvor: BIZkoshnica Coworking Facebook