Hrvatska, Nekategorizirano

Cirkuski kolaž cabaret za sve uzraste i opredjeljenja!

U subotu, 14. ožujka u Kazalištu Dr. Inat / DC Rojc održat će se predstava CirkoBalkana(HR/RS): Cirkobalkana Chaos Cabaret organiziraju Rojcnet – portal za stanovnike Rojca i njihove goste i Udruga Čarobnjakov šešir.

Ulaz je slobodan, a predstava je za sve uzraste.

Cirkuski kolaž cabaret za sve uzraste i opredjeljenja!

Nezaboravan doživljaj koji neodoljivo podsjeća na večer u cirkusu bez šatora.

U ovoj predstavi vidjeti ćete presjek klasičnih cirkuskih točaka – od žongliranja i raznog manipuliranja do zračnih i partner akrobacija, sve to začinjeno diskretnom interakcijom i vrlo umjesnom improvizacijom. Showcase kratkih cirkuskih točaka s muzikom uživo.

Izvodi Cirkobalkana kolektiv: Vladana Manić, Jadranka Žinić Mijatović, Domagoj Šoić, Milan Manić, Nikola Mijatović
Muzika: Sedina Cerovac, Bruno Motik

Cirkobalkana Chaos Cabaret realiziran je u sklopu projekta GRAD(imo) ROJC kojeg provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu s Gradom Pula i udrugama Čarobnjakov šešir, Merlin, Metamedij i Zelena Istra. Svrha projekta je unapređenje modela upravljanja u DC Rojc.

Ukupna vrijednost projekta je 2.372,125,89 kuna/ 2.016,307,01 kuna sufinancirano je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Izvedba predstave sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.