Aktualno, Nekategorizirano

Dramske radionice 54+ u CeKaTe-u

48390905_633774593708868_7229225455830695936_oCentar za kulturu Trešnjevka, Telecentar i Arheološki muzej u Zagrebu pozivaju zainteresirane da se pridruže projektu ‘U potrazi za istinom’ kroz dramske radionice koje počinju 14. ožujka, u 10 sati. Prijaviti se mogu svi zainteresirani s napunjenih 55 godina, a radionice su besplatne za sve polaznike!

Treći ciklus kazališnih radionica projekta ‘U potrazi za istinom’ kroz pod vodstvom je glumice Jelene Hadži-Manev, a u sklopu radionice polaznici će glumiti u kazališnoj predstavi Popravak života koju su sudionici radionice dramskog pisma napisali pod vodstvom Brune Margetića.

Projekt ‘U potrazi za istinom’ kroz započeo je 1. rujna 2018. i traje do 30. kolovoza 2019. godine, a provode ga Centar za kulturu Trešnjevka, Telecentar i Arheološki muzej u Zagrebu. Prijaviti se mogu svi zainteresirani s napunjenih 55 godina, a radionice su besplatne za sve polaznike. Prijave na: tnt@cekate.hr.

Nositelj projekta je Centar za kulturu Trešnjevka, partneri su Arheološki muzej u Zagrebu i Telecentar. Ukupna vrijednost projekta je 652.892,05 kuna od čega 554.958,24 kuna sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Organizacija radionica sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Više na www.strukturnifondovi.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.