Hrvatska, Nekategorizirano

Društveni centar Borovje: Kako su se naše bake i djedovi pripremali za blagdane?

Hrabri telefon u okviru projekta Društveni centar Borovje organizira „Živu knjižnicu“ na temu „Kako su se naše bake i djedovi pripremali za blagdane?“.

Zamišljen je kao događaj za djecu koji promovira i poziva na zajedničko druženje, međugeneracijsku solidarnost i pomalo drugačiji način provođenja obiteljskog vremena.

Sudionici „Žive knjižnice“ imat će priliku slušati gđu Antoniju Čulinović iz Doma za starije i nemoćne Trnje, koja će govoriti o tome kako se ona pripremala za blagdane dok je bila mala, što ju je najviše veselilo i što za nju predstavlja Božić. Djeca, roditelji i svi ostali sudionici, moći će gđi. Čulinović postavljati pitanja i vratiti se u neka prošla vremena.

„Živa knjižnica” će se održati 21.12.2020. u 18h preko Zoom aplikacije, a svi zainteresirani za sudjelovanje, mogu se do 18.12.2020. prijaviti putem e-maila: drustvenicentar@hrabritelefon.hr ili na broj telefona 01/6112-758.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. 

…………………………………………

Projekt je odobren za sufinanciranje na pozivu na dodjelu bespovratnih sredstava “Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice”.