Aktualno, Nekategorizirano

Hrabri telefon otvorio upise u ciklus radionica “Roditeljska posla”

Hrabri telefon u okviru projekta „Društveni centar Borovje“ započinje s provedbom novog ciklusa radionica za roditelje pod naslovom „Roditeljska posla“!

Radionice su namijenjene roditeljima koji žele unaprijediti svoje roditeljske i odgojne vještine, naučiti postavljati granice i djeci jasno reći „Ne“, razmijeniti iskustva i informacije s drugim roditeljima, saznati kako rješavati probleme u odgoju, unaprijediti komunikaciju, prepoznati i nositi se s roditeljskim stresom, razvijati djetetovo samopoštovanje te razgovarati s njim o spolnom razvoju.

Radionice su besplatne te se provode u obliku grupnog rada, a voditeljica je socijalna radnica s višegodišnjim iskustvom rada s djecom i roditeljima. Ciklus se sastoji od 12 susreta u trajanju od 90 minuta, a radionice će se odvijati srijedom u večernjem terminu putem platforme Zoom.

Prijaviti se možete do 31.3.2021. godine na telefon 091 222 1718 ili na e-mail savjetovaliste@hrabritelefon.hr.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a partner na projektu je Grad Zagreb. Ukupna vrijednost projekta u trajanju od 12 mjeseci je 932.580,38kn osiguranih iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i Europskog socijalnog fonda (85%)