Aktualno, Nekategorizirano

Otvoren upis na besplatne radionice Društvenog centra Borovje

Društveni centar Borovje kreće s besplatnim preventivno – socijalizacijskim radionicama koje organizira Hrabri telefon u okviru istoimenog projekta koji od studenoga prošle godine sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Ponovno otvaramo upise za grupe djece od 7 -11 godina u kojima je ostalo slobodnih mjesta, a upisi traju do 26.2.2021. u 14:00h. Upis možete izvršiti pozivom na broj 091/2221-719, prijavom na mail drustvenicentar@hrabritelefon.hr ili osobno u Društvenom centru Borovje, navodi u priopćenju Hrabri telefon.

Radionice se održavaju u malim grupama (maksimalno 5 djece) tijekom školske godine 2020/2021 u poslijepodnevnim terminima, jednom tjedno u trajanju od 60 minuta te ih provode educirani studenti pomagačkih zanimanja pod stalnom stručnom mentorskom podrškom i uz poštivanje epidemioloških mjera. Za informacije o rasporedu i sve dodatne informacije kontaktirajte nas telefonski.

Radionice su osmišljene kao siguran, poticajan i kreativan oblik provođenja slobodnog vremena. Usmjerene su na pozitivan razvoj djece kroz kreativan rad, obrađujući teme poput vršnjačkih odnosa, nenasilne komunikacije, tolerancije, samopoštovanja, samozaštitnih vještina i asertivnog ponašanja, a sve u svrhu razvoja pozitivne slike o sebi i prevencije nepoželjnih obrazaca ponašanja.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Partner na projektu je Grad Zagreb. Ukupna vrijednost projekta je 932.580,38 kuna.