Hrvatska, Nekategorizirano

Nacionalna zaklada održava jednotjednu izobrazbu za 9. Centar znanja za društveni razvoj

IMG-20180409-WA0003(1)Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s Ministarstvom hrvatskih branitelja ovaj tjedan (od 9. do 13. travnja 2018.) za 15 udruga iz Domovinskog rata koje čine 9. Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz civilnih stradalnika iz Domovinskog rata na temu postupka dodjele bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda.

S ciljem dodatne izobrazbe udruga hrvatskih branitelja o prijavi na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda, organiziran je jednotjedni program izobrazbe koji će obuhvatiti sljedeće teme: uvod u ESI fondove, prezentacija otvorenih poziva iz Europskog socijalnog fonda, prezentacija natječajne dokumentacije, pregled najčešćih pogrešaka, prezentacija obrasca A, upravljanje projektnim ciklusom i izrada logičkog okvira, primjer popunjavanja proračuna.

Svrha ove izobrazbe je povećati informiranost i sposobnosti udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i stradalničke populacije iz Domovinskog rata kako bi kroz program izobrazbe razvili vještine potrebne za uspješnu prijavu na pozive iz Europskog socijalnog fonda.