Aktualno, Nekategorizirano

Street art radionica i izložba u dvorištu karlovačkog Društvenog centra MUZA

Street-art radionica i izložba ‘Složna bića’ Nastje Kljaić održat će se 18. lipnja 2021. u dvorištu Društvenog centra MUZA u Karlovcu, s početkom od 16:00 sati. Program organizira Umjetnička inicijativa Šareni artikal i Tapetari uz partnerstvo s udrugom KA-MATRIX iz Karlovca.
Radionica je besplatna, a poziv za sudjelovanje otvoren je svim građanima, a posebno se pozivaju djeca i mladi da sudjeluju u izradi paste-up i sticker radova.

Radovi se mogu lijepiti na licu mjesta, na slobodna mjesta u javnom prostoru ili odnijeti kući.

Organiziranjem radionice želi se djecu i mlade upoznati s uličnom umjetnošću, otvoriti prostor komunikacije s umjetnicima i aktivistima iz drugih gradova i potaknuti razvoj street arta u Karlovcu. Naravno, poziv je otvoren za sve zainteresirane bez obzira na uzrast.

Program
Radionice streetarta počinju u 16:00 sati. Radionice uključuju izradu paste – upa i “uradi sam” naljepnica pod vodstvom Matee Boban, Damjana Milčića i Nastje Kljaić.
Na radionicu se možete prijaviti putem maila 31artikal@gmail.com do 17.lipnja 2021.
Broj sudionika je ograničen zbog protuepidemiskih mjera.
Uz radionice u u okviru dnevnog druženja u dvorištu MUZA-e bit će postavljen slackline.

Od 18 sati nakon radionice stickera i paste up-a ekipa Drum ‘n’ bijes održati će radionicu bubnjanja.
Svoju prijavu (ime i prezime) pošalji na drumnbijes@gmail.com najkasnije do 17.lipnja 2021.

Broj prijava je ograničen radi raspoloživog broja bubnjeva.
Sav program je besplatan !

Program se provodi u okviru projekta Art za zajednicu kroz platformu Clubture. Financijski podržavaju Ministarstvo kulture i medija RH, Grad Zagreb – gradski ured za kulturu, Zaklada Kultura nova i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva/kroz program Centri znanja.