Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Online radionica: Modeli unutarnjeg i vanjskog vrednovanja djelovanja i programa organizacija civilnoga društva

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu “Modeli unutarnjeg i vanjskog vrednovanja djelovanja/programa OCD-a; Vrednovanje branda i pozicije organizacije” koju će 14. srpnja 2022. održati ACT grupa iz Čakovca.

ONLINE RADIONICA ACT GRUPE, 14.7.2022. – Modeli unutarnjeg i vanjskog vrednovanja djelovanja/programa OCD-a; Vrednovanje branda i pozicije organizacije

Trener: Ana Brigović, ACT Grupa

Raspravit ćemo o metodama koje možete provoditi za vrednovanje i upravljanje čimbenicima koji se odnose na brand, lojalnost klijenata, održive odnose i suradnje, te poziciju na tržištu. Naučite od angažmana svojih vanjskih dionika te čuvajte dobru volju i pažnju potrebne za kapital branda. Webinar je za menadžere, osnivače i marketere. Maksimalni broj sudionika: 20 – navodi se u najavi.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj) tijekom cijele godine organizira online radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.