Aktualno, Nekategorizirano

Otvoren Natječaj za filantropa 2017. godine za Slavoniju i Baranju

zaklada_crZaklada Slagalica, uz podršku Zaklade Charles Stewart Mott, po šesti put objavljuje natječaj za dodjelu Nagrade Johann Kohlhoffer za filantropa godine Slavonije i Baranje za poslovne subjekte koji su tijekom 2017. godine na najdjelotvorniji način podržali neprofitne akcije ili organizacije od općeg dobra i interesa.

Svrha ove Nagrade je prepoznati i javno istaknuti tvrtke i obrtnike koji svojom materijalnom i financijskom podrškom daju najbolji primjer drugima i postavljaju standarde kojima bi trebalo težiti u svijetu odgovornog poslovanja.

Zaklada Slagalica dodijelila je već ukupno sedam nagrada tvrtkama i obrtima s područja Slavonije i Baranje. Prošle godine nagrada je dodijeljena tvrtki Pan Parket iz Čačinaca te obrtu Aktivni konto iz Klise. Posebno Priznanje za filantropsku inicijativu dobila je skupina osječkih filantropa, Lege za djecu Superjunake.

Za Nagrade se mogu nominirati:

– domaće male i srednje tvrtke

– ogranci stranih tvrtki koje posluju na području Republike Hrvatske

– javna i državna trgovačka društva

– obrtnici, te

– korporativni fondovi i zaklade

koji su tijekom 2017. godine podržali neku društvenu ili neprofitnu akciju ili organizaciju na području Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske ili Vukovarsko-srijemske županije.

Svoje kandidate za nagrade mogu nominirati neprofitne organizacije i ustanove, mediji, PR i marketinške agencije, obrti i trgovačka društva registrirana u R. Hrvatskoj kao i same tvrtke i obrtnici.

Nagrada se dodjeljuje u dvije kategorije –  za tvrtke i za obrtnike.

Tvrtka ili obrt može biti nominirana za aktivnosti provedene od 1. siječnja do 31. prosinca 2017. godine.

Samo cjelovite prijave pristigle u navedenom roku i na za to predviđenom obrascu će biti razmotrene. Obrasci i upute za prijavu su dostupni OVDJE.

Rok za dostavu popunjenih prijava i prateće dokumentacije je 28. veljače 2018. godine.