Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Otvorene prijave na dvodnevnu radionicu: Upravljanje volonterima

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na novu dvodnevnu online radionicu koju će održati suradna organizacija Nacionalne zaklade, udruga Mi, 8. i 9. ožujka 2021.

Prijave su otvorene do 5. užujka 2021.

Više informacija o radionici i poveznica na prijavu:
DVODNEVNA ONLINE RADIONICA UDRUGE MI SPLIT, 8. i 9.3.2021. – UPRAVLJANJE VOLONTERIMA

Cilj ove radionice je upoznati sudionike s ključnim koracima u pripremi volonterskog programa u njihovoj organizaciji, u skladu s ciklusom menadžmenta volonterskog programa i njihovim uključivanjem u organizacijski menadžment. Radionica je namijenjena organizacijama koje u svoj rad namjeravaju uključiti volontere ili za organizacije koje već rade s volonterima, a treba im podrška u koordinaciji rada s njima.

Radionicu organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja, a otvorene su predstavnicima udruga i svih drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda i javnih izvora kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.