Aktualno, Nekategorizirano

Prijavi se na konferenciju i saznaj zašto društveno poduzetništvo i kako uspjeti sa svojom poduzetničkom idejom?

U posljednje vrijeme, sve više govorimo o ekonomskoj održivosti kojom različite organizacije, različitim strategijama, dugoročno upravljaju svojim resursima na odgovoran način s ciljem generiranja profitabilnosti. Tradicionalna ekonomija polako se pretvara u ekonomiju održivosti te će društveno poduzetništvo zasigurno odigrati veliku i važnu ulogu u budućnosti domaćeg, ali i globalnog gospodarstva, navodi Hrvatski ured za kreativnost i inovacije.

Ni sami ne možemo dovoljno ukazati na spoznaju činjenice koliko je društveno poduzetništvo bitno za zajednicu te vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite na završnoj konferenciji projekta “Fair share model razvoja društvenog poduzetništva među mladima” pod nazivom “Zašto društveno poduzetništvo i kako uspjeti sa svojom poduzetničkom idejom?” – ističe HUKI u pozivu na konferenciju koji prenosimo u cijelosti.

Konferencija će se održati 30. 9., u 14 sati, u Oaza Joyful Place edukacijskoj dvorani (Radićeva ulica 9, 10000, Zagreb). Sudjelovanje na završnoj konferenciji je besplatno! Prijave su otvorene do 28.09.2022., a prijaviti se možete putem linka.

PROGRAM KONFERENCIJE:
14:00 – 14:20 Predavanje „keynote“ govornika o društvenom poduzetništvu

14:20 – 14:30 Kratko predstavljanje projekta “Fair share model razvoja društvenog poduzetništva među mladima“

14:30 – 15:15 Panel diskusija na temu “Kako zakotrljati vlastitu priču o društvenom poduzetništvu?”

15:15 – 15:30 Nagradni kviz za sve sudionike

15:30 – 15:45 One on one na temu “Fair share modela poslovanja“

15:45 – 16:00 Predstavljanje Felloz fundraising platforme

16:00 Prigodna zakuska uz druženje s ostalim sudionicima

Svakog sudionika očekuje vrećica iznenađenja s proizvodima lokalnih društvenih poduzetnika te mogućnost osvajanja bogate KopriVITA poklon košarice u nagradnom natječaju!

Osim što ćete u, sklopu programa, saznati zašto je društveno poduzetništvo bitno za zajednicu, dobit ćete i koristan know-how kako vaša poduzetnička ideja može uspjeti i koje izvore financiranja možete iskoristiti kako bi ona opstala.

Za kraj samog programa, osigurali smo vrijeme za neworking gdje ćete se moći povezati s predavačima i ostalim sudionicima konferencije. Pro-tip je da ovo vrijeme svakako iskoristite za širenje svojih ideja s drugima!

Za sva pitanja, stojimo na raspolaganju putem e-maila blanka@huki.hr .

…………………………………

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije provodi projekt “Fair share model razvoja društvenog poduzetništva među mladima” koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta iznosi 627.613,76 kn.