Hrvatska, Nekategorizirano

Razgovor ugodni naroda volonterskoga ili o čarima volontiranja u inozemstvu

Što znači biti volonter? Koje su mogućnosti za volontiranje? Možemo li birati gdje ćemo volontirati? Što dobivamo volontiranjem? Ovo su samo neka od pitanja o kojima ćemo razgovarati s Petrom, Martinom i Viktorom koji su svoj dom u Hrvatskoj na gotovo godinu dana zamijenili Italijom i Francuskom. Zato vas pozivamo da nam se pridružite u četvrtak, u 11h na Facebook stranici Društvenog centra Jedro i zajedno s nama otkrijete i informirate se o čarima mobilnosti mladih i volontiranja – navodi se u pozivu na Facebook stranici Društvenog centra Jedro.

Projekt JEDRO – Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj, sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u ukupnom iznosu od 1.999.243,34 kuna, adresira probleme neodgovarajućih uvjeta rada i kapaciteta udruga za održivo društveno djelovanje u otočnim zajednicama.

Partneri na dvogodišnjem projektu su: Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split Kulturno-umjetnička udruga Zaokret Ogranak Matice hrvatske u Murteru Općina Murter-Kornati Sveučilište u Zadru Udruga za promicanje vrijednosti drvenog broda i tradicionalnih načina plovidbe “Latinsko idro„ Suradnici: KARNEVALSKA UDRUGA “MURTERSKE POKLADE„ DRAMSKI AMATERI MURTER.

Facebook stranica Društvenog centra Jedro
………………………………………………
Projekt JEDRO – Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj je odobren u sklopu poziva „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.