Aktualno, Nekategorizirano

Reprezentacija Hrvatske vraća se iz Rusije s osvojenim medaljama!

Foto: Krijesnica/Facebook
Foto: Krijesnica/Facebook

Na Svjetskim sportskim igrama „Djeca pobjednici“ koje se održavaju od 29.6. do 2.7.’16. u Moskvi, sudjeluju reprezentacije sastavljene od djece koja su pobijedila malignu bolest (rak) iz 16 zemalja (od Indije, preko Njemačke, do Hrvatske). Hrvatsku reprezentaciju čini 7-ero djece iz udruge Krijesnica (koja je uz pomoć zaposlenika veleposlanstva RH u Moskvi u potpunosti financirala put).

Već prvog dana sudjelovanja naši su klinci osvojili dvije srebrne i jednu zlatnu medalju. Do kraja natjecanja nadamo se i novim medaljama.

Svečani doček naših reprezentativaca dogoditi će se u nedjelju, 3.7.’16. u 12,25 h odnosno po slijetanju aviona iz Moskve, u Zračnoj luci Zagreb. Doček će učiniti svečanijim Puhački orkestar ZET-a (hvala im na volontiranju).

U zračnoj luci očekuju se brojni prijatelji djece liječene od malignih bolesti i podržavatelji udruge Krijesnica. Ne zovemo javne ličnosti, ni iz politike, ni iz estrade. Želja nam je upriličiti doček klincima koji nam svima mogu biti pravi uzor. Želja nam je tu djecu promovirati kao prave, istinske junake, iskazati im počast i divljenje. Smatramo da oni to svakako zaslužuju.

 

Preuzeto sa: www.facebook.com