Aktualno, Nekategorizirano

Šesta radionica drugog modula eksperimentalne digitalne animacije

Udruga KA-MATRIX i umjetnička organizacija FORMAT C će u nedjelju, 24. travnja 2022. u 12:15 sati preko online platforme BigBlueButton održati šestu radionicu drugog modula ‘Eksperimentalne digitalne animacije’ u sklopu projekta ‘Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost’.

Radionica je namijenjena uvodu u osnovne koncepte i metode nelinearne montaže. Materijale koje su polaznici snimili na prethodnim radionicama pripremit će i uslojiti u obliku digitalnog videa. Svoj filmić izgradit će vlastitim i pronađenim gifovima, stop animacijskim snimkama kao i drugim slobodno licenciranim video materijalima.

Aktivnost se provodi u sklopu projekta „Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 473.340,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske 71.001,00 kuna i iz Europskog socijalnog fonda 402.339,00 kuna.

Partner na projektu je umjetnička organizacija FORMAT C.
Više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr
Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX.