Aktualno, Nekategorizirano

‘Spasi svijet’ – prijavi svoju priču ili film Frooom! filmskoj školi za djecu i mlade

prijave-2Trajno je otvoren poziv filmašima i filmašicama od 8 do 14 godina iz cijele Hrvatske. Svojom idejom ili gotovim filmskim uratkom svi koji se prijave imaju priliku razraditi svoju ideju, naučiti puno novih stvari o filmu i naći dobar tim u školi filma i medijske kulture Frooom!

Poziv ‘Spasi svijet’ namijenjen je djeci od 8 do 14 godina. Ideje koje su još samo slovo na papiru ili već snimljeni materijali, dobro su došli na mail adresu frooom.filmskaradionica@gmail.com. Tema nije definirana nazivom poziva, a stručni tim voditelja radionica ne ocjenjuje, već biva od pomoći svima koji se jave. Nagrade su različite i osim stručnog filmskog savjeta tu je znanje koje se može steći na radionicama.

U organizaciji Udruge Bacači sjenki, Frooom! se kontinuirano održava od 2012. godine. Ove godine novi val pustolovnih filmskih radionica zapljuskuje praznike od 23. do 27. travnja u Splitu, Zagrebu i Komiži. Radionice traju pet dana, od 9 do 15 sati uz organiziran ručak, a djeca su i dodatno osigurana. Mentori i voditelji radionica su mahom profesionalci koji godinama djeluju na području filma, videa, televizije, kazališta i animacije.

Frooom! će se tijekom 2019. godine održati u još najmanje šest različitih gradova Hrvatske zato je poziv ‘Spasi svijet’ trajno otvoren!

Sve ostale detalje potražite na ovoj poveznici.