Aktualno, Nekategorizirano

Udruga FUNK poziva na tribinu Nezavisna i alternativna kultura u Koprivnici

Udruga FUNK poziva sve zainteresirane na javnu tribinu s temom “Nezavisna i alternativna kultura u gradu Koprivnici” u subotu, 7. ožujka 2020. u 19 sati. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Javna tribina održava se kao dio rada na strategiji nezavisne kulture grada Koprivnice, a u sklopu projekta “FUNK – Centar izvan centra”.

Dođite na javnu tribinu i svojim komentarima, sugestijama i idejama, sudjelujte u stvaranju strategije razvoja nezavisne kulture u gradu Koprivnici – poručuju organizatori.

Tribina je dio projekta Forum udruga nezavisne kulture FUNK koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda a odobren je na pozivu Kultura u centru – potpora razvoju javno-civilnog partnerstva u kulturi.

Projektom „FUNK – centar izvan centra“ revitaliziran je zapušteni prostor u koprivničkom kampusu na načelima civilno-javnog partnerstva, a kao nastavak već postojeće suradnje između FUNK-a i Grada Koprivnice s ciljem
oživljavanja nezavisne kulture i jačanja kapaciteta civilnog društva u Koprivnici 5 i regiji.

Uspostava kulturnog centra FUNK odraz je potrebe lokalne zajednice za zajedničkim, univerzalnim i multimedijalnim prostorom u kojem je moguće
stvarati i konzumirati razne kulturne i umjetničke sadržaje.