Aktualno, Nekategorizirano

Udruga Gradionica otvorila prijave na STEM radionice u lipnju

Foto: Udruga Gradionica

Udruga Gradionica u okviru projekta „Dodir tehnologije“ objavila je raspored besplatnih radionica za lipanj u prostorijama Gradionice, Vramčeva 18, Zagreb, navodi se na Facebook stranici projekta.

Krajem lipnja kreće se s 4 već poznate (i iznimno zanimljive radionice) pod nazivima: „Naporedna Lego radionica“ i „3D kružni“.

Više detalja o istima možete pronaći na sljedećim linkovima:

3D kružni radionica od 21. do 24. lipnja: https://stem.gradionica.hr/dogadjaj/3d-kruzni-radionica-4/

3D kružni radionica od 28.lipnja do 1. srpnja: https://stem.gradionica.hr/dogadjaj/3d-kruzni-radionica-5/

Napredna LEGO radionica od 21. do 24. lipnja: https://stem.gradionica.hr/dog…/lego-napredna-radionica-2/

Napredna LEGO radionica od 28. lipnja do 1. srpnja: https://stem.gradionica.hr/dog…/lego-napredna-radionica-3/

Sve radionice su potpuno besplatne ali broj mjesta je ograničen, stoga prijavite se na vrijeme.

Projekt je ukupno vrijedan 1.850.631,21 HRK. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.850.631,21 HRK, a provodi se u sklopu Poziva Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a objavljenog u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.

Partneri koji s Udrugom Gradionica sudjeluju u ovom projektu su: Sveučilište u Zagrebu, FER Fakultete Elektrotehnike i računarstva, Centar za mladež Zaprešić, Labin – Zdravi grad, Grad Labin i Udruga za razvoj „uradi sam“ kulture – Radiona. Provedbom projekta osigurat će se unapređenje stručnih, tehničkih, programskih i trening kompetencija ukupno 4 udruge iz Zagreba, Labina i Zaprešića koje će unapređenjem vlastitih kapaciteta stvoriti preduvjete za razvoj i provedbu 6 višednevnih programa i 2 programa jednodnevnih događanja te ih provesti za pripadnike skupine krajnjih korisnika, djecu i mlade, a u svrhu popularizacije STEM-a, promocije održivog razvoja te izgradnje preduvjeta za razvoj društva utemeljenog na znanju, inovacijama i kritičkom promišljanju.