Hrvatska, Nekategorizirano

Udruga Nismo same poziva u Pakrac na ‘zdravu kavu’ s doktorima

Pozivamo sve građane grada Pakraca i Požeško-slavonske županije da nam se pridruže na 15. ‘zdravoj kavi s doktorima’ koja će se održati: u četvrtak, 31. kolovoza 2023. godine, s početkom u 18 sati, Caffe bar & Lounge Elixir, Bolnička ul. 29, Pakrac – navodi se na stranici zdravakava.nismosame.com.

Voditeljica inicijative u Pakracu je prim. doc. dr. sc. Vesna Ramljak, dr. med., voditeljica Odjela za onkološku patologiju i kliničku citologiju Klinike za tumore Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice.

Udruga Nismo same od ožujka 2022. provodi projekt Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama u sklopu kojeg smo do sada održali 14 inicijativa ‘zdrava kava s doktorima’ koje su okupile više od 600 sudionika. Kave su namijenjene ženama svih generacija, bez obzira na njihovo zdravstveno stanje, i članovima njihovih obitelji, a zamišljene su kao neformalni razgovor građana s liječnicima o svim pitanjima koja ih muče, a koja ili nemaju kome postaviti ili ih se ne usude postaviti svome liječniku.

Pripremite svoja pitanja. Veselimo se susretu s vama u Pakracu!

Projekt „Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama“ u cijelosti je financiran bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda, u ukupnom iznosu od 498.519,00 kuna (kodni broj: UP.02.2.1.08.0226).