Aktualno, Nekategorizirano

Volonterski centar Osijek dodjeljuje godišnje volonterske nagrade

Pod naslovom „Nevidljivo učiniti vidljivim“ u četvrtak, 5. prosinca 2019., u Arheološkom muzeju, Trg Svetog Trojstva 2, Osijek, s početkom u 18:00 sati bit će dodijeljene godišnje volonterske nagrade koje već trinaestu godinu u povodu obilježavanja Međunarodnog dana volontera dodjeljuje Volonterski centar Osijek. Nagrade se dodjeljuju pojedincima i organizacijama koje su svojim djelovanjem pokazali najbolje primjere volontiranja u zajednici.

U proteklih 13 godina dodijeljeno je 118 nagrada aktivnim pojedincima, organizacijama koje u svoj rad uključuju volontere, školama te poslovnim organizacijama koje promiču volonterstvo, a ove godine nagrađeno je četvero volontera u kategoriji za volonterski angažman pojedinca, dvije organizacije u kategoriji za najbolje primjere dobre prakse uključivanja volontera, dvije škole u kategoriji za doprinos razvoju volontiranja u obrazovanju te dvije poslovne tvrtke u kategoriji za doprinos poslovnog sektora razvoju volonterstva.

Očekujemo dolazak predstavnika/ca Osječko-baranjske županije te Grada Osijeka koji će uz prošlogodišnje dobitnike volonterskih nagrada uručiti nagrade.
Svi materijali o ovogodišnjim dobitnicima bit će vam uručeni na samoj svečanosti.