Hrvatska, Nekategorizirano

Edukacija za braniteljske OPG-ove i zadruge: Društveno poduzetništvo u EU

Zajednica braniteljskih zadruga poziva na online informativni događaj projekta „Zajedno smo bolji i jači na tržištu“ za dionike koji će biti u funkciji transformacije poslovanja na koncept društvenog poduzetništva –  „Društveno poduzetništvo u EU: Položaj društvenog poduzetništva u EU i pristup informacijama o financiranju i razvoju putem projekata, fondova i platformi“, koji će se održati u ponedjeljak, 21. lipnja 2021. u 10 sati, putem Microsoft Teamsa, navodi se u pozivu Zajednice braniteljskih zadruga.

Prijave na sudjelovanje na online informativnom savjetovanju primaju se do 21. lipnja u 9 sati, potrebno je poslati e-poruku na adresu zajednica.bz@gmail.com, nakon čega će svaki sudionik primiti poveznica za pristup sastanku.

Projekt „Zajedno smo bolji i jači na tržištu“, ugovoren je na pozivu „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“ za sufinanciranje iz Europskog socijalnog fonda.

Projektom se želi se želi povećati konkurentnost i održivost Zajednice braniteljskih zadruga na tržištu te zadružnih organizacija i OPG-ova koji okupljaju hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji i to poslovanjem kroz društveno poduzetništvo, prodajom proizvoda, posebno autohtonih, edukacije, pokazne vježbe o proizvodnji, načinima i područja gdje se proizvode, kako bi se šira javnost mogla informirati.