Aktualno, Nekategorizirano

Zajednica braniteljskih zadruga poziva na online edukaciju „Društveno poduzetništvo i razvojni resursi“

Zajednica braniteljskih zadruga poziva na informativni događaj projekta „Zajedno smo bolji i jači na tržištu“ za dionike koji će biti u funkciji transformacije poslovanja na koncept društvenog poduzetništva. Tema ovog događaja je „Društveno poduzetništvo i razvojni resursi“, a održat će se u utorak, 30. ožujka u 10 sati, putem Microsoft Teamsa.

Projekt „Zajedno smo bolji i jači na tržištu“, odobren je za sufinanciranje iz Europskog socijalnog fonda u okviru poziva „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“ Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Projekt je ukupne vrijednosti 1.108.497,50 kuna, za što je Zajednica braniteljskih zadruga dobila bespovratna sredstva – u iznosu od 85% projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, dok ga je u iznosu od 15% sufinancirala Republika Hrvatska iz Državnog proračuna.

Projektom se želi povećati konkurentnost i održivost Zajednice braniteljskih zadruga na tržištu te zadružnih organizacija i OPG-ova koji okupljaju hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji i to provedbom aktivnosti vezanih uz prodaju proizvoda, posebno autohtonih, edukaciju, pokazne vježbe u svezi same proizvodnje, načina i područja gdje se proizvode i informiranje.

Ukoliko želite sudjelovati na online konferenciji, do 29. ožujka u 12 sati pošaljete prijavu na adresu e-pošte:  zajednica.bz@gmail.com nakon čega ćete dobiti poveznicu pomoću koje ćete moći pristupiti konferenciji.