Hrvatska, Nekategorizirano

Konferencija Svi za Pogon – Pogon za sve!

Konferencija Svi za Pogon – Pogon za sve! održat će se  u utorak, 10. studenoga 2020. u 11 sati  u Pogonu Jedinstvo. Konferenciju organiziraju Operacija grad, Kulturpunkt.hr i Pogon – Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade, uz mogućnost sudjelovanja putem online platforme Zoom. Konferencija će okupiti domaće i inozemne stručnjake i praktičare iz područja kulturnih politika i sudioničkog upravljanja, a predstavit će i rezultate najnovijeg istraživanja o civilno-javnom partnerstvu koje je provedeno u sklopu projekta.

Konferencija se odvija kao dio projekta Svi za Pogon – Pogon za sve, a koji Savez udruga Operacija grad provodi posljednje dvije godine u partnerstvu s Pogonom – Zagrebačkim centrom za nezavisnu kulturu i mlade, Kurzivom te Gradom Zagrebom.

Projekt Svi za Pogon – Pogon za sve! provodi Savez udruga Operacija grad u partnerstvu s Pogonom – Zagrebačkim centrom za nezavisnu kulturu i mlade, Kurzivom i Gradom Zagrebom. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt ima za cilj unaprijediti postojeći model upravljanja Pogonom uključujući u obrazovne, istraživačke, kulturne i promotivne aktivnosti sve dionike uključene u upravljanje i korištenje ove ustanove koja je prva u Hrvatskoj osnovana na temelju civilno-javnog partnerstva. Tako smo tijekom projekta osmislili i proveli mnoštvo edukativnih programa, surađivali s nizom raznih organizacija, umjetnika, predstavnika javnih ustanova u kulturi, zaposlenika i zaposlenica Grada Zagreba te smo uspješno proveli niz javnih kulturnih i umjetničkih programa kao i analiza te istraživačkih radova.

Više na Facebook događaj