Aktualno, Nekategorizirano

KUL centar i Centar Mladih pozivaju na audiciju za kazališno-plesne radionice “Slavuj”

Kazališno koncertna dvorana Ivana Brlić Mažuranić poziva mlade od 12 do 15 godina da dođu na audiciju za kazališno-plesne radionice “Slavuj”. Audicija će se održati 10. siječnja 2020. od 19:30 do 22:00 sata na adresi  Centar Mladih – Slavonski Brod, Ulica Ante Starčevića 11.

Radionica je zamišljena kao putovanje kroz scene predstave “Slavuj”, predstave po bajci H.C. Andersena. Nakon završetka radionica, polaznici će sudjelovati u javnoj izvedbi predstave “Slavuj”.

Za prijavu na radionici potrebno je
– plesno i dramsko iskustvo

Kandidati ne moraju imati pripremljenu koreografiju.
Na audiciji će dobiti plesne i dramske zadatke koje će morati izvesti pred komisijom koju čine: koreograf Branko Banković, voditeljica plesnih tehnika Studija za moderni i klasični ples “Brodski leptirići” Ksenija Vrklan i glumac Stanislav Hudi.

Kandidati će biti odabrani odmah nakon završetka audicije.

Pozivamo sve zainteresirane da dođu na audiciju!

Svi programi KUL centra su besplatni! Budi u centru, dođi u KUL centar!

„Kulturni centar mladih–Razvoj javno–civilnog partnerstva u kulturi u Slavonskom Brodu (KUL centar)“ projekt je Kazališne družine Ivana Brlić Mažuranić. Ovaj projekt u ukupnoj vrijednosti od 2.497.628,64 kn sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda, a Europska unija sufinancirala je 85% vrijednosti projekta u iznosu 2.122.984,34 kn dok je iz proračuna Republike Hrvatske izdvojeno 15% vrijednosti odnosno 374.644,30 kn.

Nositelj je projekta KUL centra Kazališna družina Ivana Brlić Mažuranić, a partneri na projektu su: Grad Slavonski Brod kao jedinica lokalne samouprave, Kazališno–koncertna dvorana Ivana Brlić-Mažuranić kao ustanova u kulturi i 4 udruge iz kulture koje koriste infrastrukturu Centra mladih te su prepoznate od mlade i stručne publike – Kino Klub Paluba 7, Udruga za promicanje filmske i glazbene kulture SB film, Udruga Kameleon i Mreža i Fotoklub Kadar SB.

Prijava:
http://kulcentar.kkd-ibm.hr/audicija-za-kazalisno-plesnu-radionicu-slavuj/
http://kulcentar.kkd-ibm.hr/ukljuci-se/