Hrvatska, Nekategorizirano

Okrugli stol i priručnik o prevenciji nasilja rezimirat će projekt “(Ne)budi mi (ne)prijatelj!“

Arhivska fotografija, sastanak tima na projektu, Udruga za podršku žrtvama i svjedocima

Udruga za podršku žrtvama i svjedocima poziva na okrugli stol „Važnost razvoja školskog volontiranja u prevenciji nasilja među mladima“ u petak, 24. kolovoza 2018. godine u Hotelu International, Miramarska 24, Zagreb s početkom u 11 sati.

Okrugli stol je organiziran povodom završetka projekta „(Ne)budi mi (ne)prijatelj!“ koji Udruga za podršku žrtvama i svjedocima provodi u partnerstvu sa Srednjom školom Ludbreg od 1. kolovoza 2017. godine. Projekt sufinancira Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.

Okrugli stol će poslužiti kao prilika za povezivanje i razmjenu iskustva i znanja predstavnika odgojno-obrazovnih ustanova, organizacija civilnog društva i institucija kroz predstavljanje rezultata projekta „(Ne)budi mi (ne)prijatelj!“, ukazivanje na prednosti uvođenja volonterskog programa u škole koji potiče interdisciplinarni pristup u prevenciji nasilja među mladima te predstavljanje priručnika „(Ne)budi mi (ne)prijatelj!“.