Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Udruga LET za vrijeme epidemije provodi online savjetovanje za bivše počinitelje kaznenih djela

Udruga LET će sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske prilagoditi način rada i aktivnosti u sklopu projekta #novi_pocetak, priopćila je udruga.

Ukoliko trebate savjet, informaciju ili podršku, javite se putem telefona na broj 01 5803 726, ili na e-adresu let@udruga-let.hr. Za informiranje o pravima, možete se javiti i Društvu za socijalnu podršku, partneru na projektu, putem telefona 01 3535 995 ili e-adrese podrska@drustvo-podrska.hr.

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja te ćemo organizirati savjetovanje putem telefona, a možemo koristiti i mogućnosti videopoziva, kao i grupnih videopoziva putem Whatsappa, Skypea i drugih servisa – navodi se.

Podsjećamo da na našim stranicama možete pogledati i brošuru Upoznaj svoja prava!

O svim budućim aktivnostima ćemo obavještavati putem web stranice i društvenih mreža, a dotad pazite na sebe i svoje bližnje i poštujte upute nadležnih tijela! – zaključuju u pozivu.

Projekt „Novi početak“ sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, a projekt je odobren  u okviru poziva na dodjelu bespovratnih sredstava „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za podršku učinkovitoj resocijalizaciji i reintegraciji počinitelja“.

Vrijednost projekta: 1.197.216,87 kuna.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.017.634,34 kn.