Hrvatska, Nekategorizirano

Okrugli stol: Zdrava prehrana umirovljenika – što jesti i kako se zdravije hraniti

Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru poziva na okrugli stol na temu „Zdrava prehrana umirovljenika – što jesti i kako se zdravije hraniti“  koji će se održati 16. lipnja 2021. s početkom u 18:30 sati u prostorijama Udruge Matice umirovljenika Biograd na Moru – navodi u pozivu organizator.

Okrugli stol se organizira u sklopu dvogodišnjeg projekta „Aktivni zajedno“ koji je ugovoren za sufinanciranje u sklopu poziva “Pridruži se – Aktivni u mirovini” – Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva za unapređenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika. Bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od 1.285.155,90 kuna su osigurana iz državnog proračuna Republike hrvatske 15% i Europskog socijalnog fonda 85%. Projekt je započeo 01. lipnja 2020. godine te traje do 30. svibnja 2022. godine.
Nositelj projekta „Aktivni zajedno“ je Gradsko društvo Crvenog križa Vodice, partneri su Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru i Gradsko društvo Crvenog križa Knin.

Okrugli stol na temu „Zdrava prehrana umirovljenika – što jesti i kako se zdravije hraniti“ će se održati u obliku razgovora kojim će koordinirati moderator. Sudjelovat će predstavnici nositelja i partnera, te sami umirovljenici korisnici projekta „Aktivni zajedno“.

Cilj okruglog stola je pridonijeti podizanju svijesti o važnosti aktivnog starenja i socijalne uključenosti umirovljenika.

Svoje sudjelovanje molimo potvrdite na mail crvenikriz.vodice@gmail.com ili crvenikrizbiograd@zd.t-com.hr ili na brojeve telefona 022 310 325 ili na 023 383 761 – zaključuje se u pozivu Crveni križ Biograd na Moru.