Aktualno, Nekategorizirano

Online radionica dramskog pisanja pod vodstvom spisateljice i dramaturginje Nine Horvat

U sklopu projekta “Klikni s kazalištem” održat će se besplatna online radionica dramskog pisanja za mlade od 16 do 25 godina pod vodstvom dramske spisateljice i dramaturginje Nine Horvat!
Radionica će se održavati preko Zoom platforme!

Termini radionice:
četvrtak, 9.12.2021. od 20:00 do 22:00

četvrtak, 16.12.2021. od 20:00 do 22:00

četvrtak, 23.12.2021. od 20:00 do 22:00

četvrtak, 6.1.2021. od 20:00 do 22:00

Zbog sadržaja radionice i zadataka koji su međusobno vezani, bilo bi dobro da polaznici budu prisutni na svim terminima  – ističu iz Tirene.

Prijave šaljite na e-adresu: vesna@tirena.hr. Požurite s prijavama, broj mjesta je ograničen.

………………………………….

Projekt Klikni s kazalištem ugovoren je za sufinanciranje iz Europskog socijalnog fonda na pozivu Umjetnost i kultura online. Nositelj projekta je Teatar Tirena, a partneri su Kinoklub Karlovac, Kulturni centar Osijek, Pučko otvoreno učilište Pazin

Namijenjen je mladima kojima je onemogućen ili otežan pristup kulturnim događanjima te im pokušava kulturu približiti kroz online interakciju s profesionalcima iz različitih umjetničkih grana. Istovremeno potiče razvoj njihovih osobnih kreativnih potencijala, samopouzdanja i kritičkog mišljenja te im omogućuje da aktivno sudjeluju u osmišljavanju digitalnih kulturnih sadržaja i njihovoj provedbi. Kroz niz kazališnih, filmskih i radiofonijskih radionica te drugih vođenih aktivnosti, naučit će kako samostalno proizvesti živu online izvedbu, video uratke te podcaste.

Partneri u projektu “Klikni s kazalištem” su nam Pučko otvoreno učilište Pazin, Kulturni centar Osijek i Kinoklub Karlovac.

Najave radionica pratite na mrežnoj stranici Teatra Tirena i Facebook profilu.