Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Online radionica: Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva s primjerima učinkovitih modela upravljanja

Na portalu financijskepodrske.hr danas su otvorene prijave na online radionicu: Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva s primjerima učinkovitih modela koja će se održati 1. srpnja 2020. u 9 sati.

Radionica se provodi u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama, a namijenjena je udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u različitim području organizacijskog razvoja i menadžmenta neprofitnih organizacija.

Cilj je radionice sudionike upoznati s konceptom kvalitete i Sustavom upravljanja kvalitetom OK2015. Na radionici će biti predstavljen postupak i koraci za uvođenje Sustava upravljanja kvalitetom OK2015 u organizaciju te proces samoprocjene i uloga radne skupine za kvalitetu u tom procesu.

Radionica u trajanju od 120 minuta održat će se na cloud platformi Zoom.

Radionicu će voditi Slađana Novota i Igor Bajok iz Udruge za razvoj civilnog društva SMART.

PRIJAVA NA ONLINE radionicu na platformi ZOOM 01.07.2020. (09:00h) – 01.07.2020. (11:00h)

Radionicu organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU, a otvorena je predstavnicima udruga i svih drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.