Hrvatska, Inicijative, Nekategorizirano

Online radionica Udruge SMART iz Rijeke: „Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora“

Online radionica Udruge SMART iz Rijeke „Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora“ održat će se 29. travnja 2020. godine, od 09:00 do 11:00 sati na platformi Zoom.

Cilj online radionice „Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora“ je upoznati sudionike sa svrhom i osnovnim elementima i alatima projektnog menadžmenta te ulogom i odgovornostima projektnog menadžera u provedbi projekata i upravljanju vremenom, kvalitetom i novcem. Znanja i vještine stečeni na radionici pomoći će sudionicima u kvalitetnijoj provedbi sadašnjih i budućih projekata.

Radionica u trajanju od 120 minuta održat će se na cloud platformi Zoom. Preporuka je da se na platformu (i radionicu) sudionici uključe putem računala na kojemu je prethodno instalirana Zoom desktop aplikacija koja se besplatno može preuzeti na https://zoom.us/, iako se platformi i radionici može pristupiti i putem web preglednika na računalu ili pametnog telefona.

Svi prijavljeni sudionici po isteku roka za prijavu na radionicu elektronskom poštom će dobiti poveznicu za pristupanje radionici te poveznicu na radni materijal koji će olakšati korištenje spomenute platforme i sudjelovanje na radionici.

Poveznica za prijavu na radionicu: https://www.financijskepodrske.hr/home/prikaz_radionice/event/124.

Rok za prijavu je nedjelja, 26. travnja u ponoć.
Broj sudionika ograničen je na 20.

Besplatne radionice najavljene preko platforme financijskepodrske.hr održavaju se u organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i njezinih suradnih organizacija, među kojima je i udruga SMART, a otvorene su svim zainteresiranim prijaviteljima i onima koji žele nešto više naučiti o pozivima za dodjelom bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda.