Aktualno, Nekategorizirano

Oslobodite se straha pomoću umjetnosti – radionica projekta 54+ online

Voditeljice radionice su terapeutkinja i keramičarka te će u toj kombinaciji organizirati svojevrsnu umjetničku psihoterapiju – stvarajući novi predmet od gline, polaznici će razgovarati i dijeliti iskustva vezana uz proteklo razdoblje pandemija i nepogoda te pri tome izraditi umjetničko djelo s pričom, a koje će ljekovito djelovati na individualnu psihu. Cilj je da polaznici kanaliziraju negativna iskustva kroz pozitivnu stranu života te kroz međusobnu povezanost svih članova grupe.
Polaznici: Program radionice namijenjen je osobama treće životne dobi, s navršenih 55 godina.
Broj polaznika: Predviđeno je 10 polaznika/ca. Prijave se zaprimaju do popunjenja slobodnih mjesta.
Radionica je besplatna!
Termin radionice: 11. i 12. siječnja u 17:30 sati.
Radionica se provodi online – na Zoom platformi.
PRIJAVITI SE MOŽETE NA: 54plusulupuh@gmail.com
Voditeljica: Danijela Pičuljan
Nagrađivana samostalna umjetnica. Od 2000. godine do danas pohađala je niz specijalističkih radionica i seminara domaćih i inozemnih stručnjaka i profesora keramike, porculana i stakla, realizirala niz samostalnih i skupnih izložbi, sudjelovala na međunarodnih umjetničkim simpozijima i rezidencijama. Članica Međunarodne akademije za keramiku.
Voditeljica: Tajana Berga
Profesionalno se keramikom bavi već 30 godina kroz lončarstvo i primjenjivu keramiku. Osim toga uz osobnu nadogradnju je i tjelesno orijentiran terapeut, art terapeut, praktičar autogenog treninga i PEAT metode.
Za sva pitanja slobodno nam se obratite na: 54plusulupuh@gmail.com ili 091 233 33 60
Radionica se organizira u sklopu projekta 54 + online kojega provodi Hrvatska udruga likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti – ULUPUH.
Radionica se snima i fotografira za potrebe promidžbe projekta.
Organizacija radionice je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost ULUPUH-a.

Izvor: Facebook najava