Hrvatska, Nekategorizirano

Ove subote Koprivnica u znaku ekološkog aktivizma

Foto: Udruga KOPRIVA

U sklopu provedbe projekta „KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM” Udruga KOPRIVA u subotu 22. kolovoza 2020. organizira „ZELENU SUBOTU“ kroz koju će se provesti dvije velike aktivnosti.

Aktivnost “Očistimo šume, pluća našeg grada” je akcija čišćenja divljeg deponija u šumi u Reki kroz koju ćemo zajedničkim snagama očistiti veće odlagalište u šumi te tako dati doprinos održivom razvoju i ekološkom otisku naše lokalne zajednice. Okupljanje je u Domu mladih Koprivnica, Hrvatske državnosti 10, u 9:00 sati.

Nakon što pomognemo “plućima našeg grada” slijedi dokumentarna večer eko filma  koja će se održati u Domu mladih s početkom u 20:00 sati. Pod vedrim ljetnim nebom održati se prikazivanje tri kratka eko dokumentarna filma i tematska rasprava koje će za nas odabrati i pripremiti Matija Hlebar iz udruge UZOR Hrvatske!

Projekt KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. u ukupnoj vrijednosti od 1.553.566,67 kn.