Hrvatska, Nekategorizirano

Udruga Kopriva najavljuje brojne zanimljive aktivnosti u Koprivnici u srpnju

Koprivnička inicijativa volontera i aktivista (Udruga Kopriva) u sklopu provedbe projekta KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM, koji sufinancira Europski socijalni fond, tijekom mjeseca srpnja održat će više zanimljivih aktivnosti.

Prva radionica krenula je danas od 13 sati. U prostoru P.I.P.E. u sklopu programa Volontiranje Udruga Kopriva u suradnji s Udrugom Adopta održava edukacijsko predavanje na temu mogućnosti i potreba za volonterskim angažmanom u Koprivnici, što točno znači volontirati i kako kao društvo vrednujemo volonterski doprinos Volontiraj u Koprivnici.

09. srpnja od 17 sati u prostoru P.I.P.E. održat će se još jedna ekološko kreativna radionica za članice Kluba za starije osobe Mariška, ali i za sve zainteresirane korisnike projekta starije životne dobi u sklopu programa “Očuvanje prirode i globalni problemi”!

11. srpnja od 21 sat u Atriju Doma mladih POU Koprivnica i Udruga Dobar film za nas pripremaju prvu u nizu “Večer nezavisnog kratkog filma” u sklopu koje ćemo pogledati White trash, Tišinu mora i Posljednji bunar te se kroz njih također malo baviti ekologijom! Za najave filmova pratite facebook stranicu KUPID ovaj tjedan!

17. srpnja od 19 sati u prostoru P.I.P.E. Nada Zlatar Lukavski, odnosno Udruga Zdravlje iz prirode održati će za sve zainteresirane korisnike edukacijsku i praktično – degustacijsku “Radionicu zdrave i sirove hrane i održive potrošnje” u sklopu programa “Prehrana” kroz koju će predstaviti vlastiti način života i neke od recepata sirove hrane koje možemo koristiti u svakodnevnom životu! Svakako preporučujemo dolazak!

24. srpnja s početkom u 19 sati u prostoru P.I.P.E. gospodin Zdenko Lončarić iz Pčelarske udruge Lipa Koprivnica održati će zanimljivo edukacijsko predavanje “EKO pčelarstvo” kroz koje ćemo naučiti nešto više o različitim principima uzgoja pčela,proizvodnje pčelinjih produkata te odgovoriti na sva vaša pitanja!

29. srpnja s početkom u 17 sati u prostoru P.I.P.E. Čitateljski klub slijepih “Šišmiš” održati će svoj susret kako bi analizirali i prokomentirali knjigu “Mogla bi se zvati Leda” koju su slušali u zvučnoj tehnici kroz mjesec srpanj u sklopu programa “Radionice za slijepe”.

Projekt KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za Udruge Vlade Republike Hrvatske kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. u ukupnoj vrijednosti od 1.553.566,67 kn.