Hrvatska, Nekategorizirano

U Centru Murai edukacija o fanzinaškom izdavaštvu

Što su to fanzini? Čemu služe? Kako i zašto nastaju? Odgovore na ova pitanja možete saznati na našem ciklusu radionica i edukacija o fanzinaškom izdavaštvu. Edukacije i radionice provoditi će se u ožujku 2021. u Kreativno edukativnom centru Murai u trajanju od 30 sati!

Edukacije će voditi Loren Purgar koji se nezavisnom kulturom bavi se već duži niz godina i svoje višegodišnje iskustvo stekao je kao volonter u centru za društvene aktivnosti i nezavisnu kulturu ”Stara Škola” u Novom Marofu. Tamo je kao organizator sudjelovao u nizu koncerata, radionica, izložbi, predavanja…

Prvi fanzini su ga privukli još kao tinejdžera gdje otkriva čari ,,uradi sam pristupa” u izdavaštvu, pa tako do danas aktivno sudjeluje i prati fanzinašku scenu u Hrvatskoj.

Fanzini na kojima je radio: Bez Stila, Skejtić.

Isplanirajte i rezervirajte svoje ožujske vikende već sada i dođite na ugodno druženje i učenje u Kreativno edukativni centar Murai.

Broj prijava je ograničen, stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme! (Izvor: Platforma za Društveni centar Čakovec)

Plan edukacija i radionica

Obrazac za prijavu

…………………………………..

Edukacija je dio projekta KEC (Kreativno edukativni centar u zgradi Murai) sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, odobren je za sufinanciranje na pozivu „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“ u iznosu od 1.459.794,22 kn, 85% iz proračuna EU + 15% iz državnog proračuna. Projekt traje 24 mjeseci. Korisnik: Platforma za Društveni centar Čakovec. Partner: Međimurska županija.