Hrvatska, Nekategorizirano

Dokumentarni film – posljednja u ciklusu radionica EU projekta Svi smo mi kultura

Zadnja u ciklusu radionica u okviru projekta Svi smo mi kultura,  a vezanih uz razvoj medijske pismenosti je radionica dokumentarnog filma koja će se održati u Centru za mlade Varaždin petak, 20. rujna i subotu, 21. rujna 2019. u popodnevnim satima, od 16:00- 20:00, stoji u najavi Udruge mladih Varaždinski underground klub (V.U.K.) nositelja projekta, koju prenosimo.

Voditelj radionice je Tomislav Šoban, filmski redatelj koji će nam pomoći da napravimo svojevrsni dokumentarni film kroz odavanje počasti Trash Film Festivalu.

Pred nama je veliki poduhvat te se nadamo kako ćete nam vi u njemu pomoći.

Projekt Svi smo mi kultura sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.” Nositelj projekta je Udruga mladih Varaždinski underground klub (V.U.K.), a partneri na projektu su Udruga TRASH, Filmsko-kreativni studio VANIMA, Udruga MOP Sveučilišta Sjever i Grad Varaždin.

Cilj projekta je povezivanje i osposobljavanje OCD-a, lokalnih vlasti i važnih čimbenika u kulturi i umjetnosti na području grada Varaždina u svrhu razvijanja sudioničkog upravljanja te povećanja kulturnih sadržaja i većeg uključenja građana u kulturni život lokalne zajednice.
Provedbom projekta predstavnici ciljnih skupina steći će nova znanja i iskustva iz područja sudioničkog upravljanja te uspostaviti mrežu u svrhu njegovog razvoja.

Projekt je odobren na pozivu za dostavu projektnih prijedloga Kultura u centru – potpora razvoju javno-civilnog partnerstva u kulturi.

PRIJAVA