Aktualno, Nekategorizirano

Radionica “Zajedno do boljih prava – Zašto i kako se sindikalno organizirati”

Savez samostalnih sindikata Hrvatske organizira online edukaciju pod nazivom “ZAJEDNO DO BOLJIH PRAVA: Zašto i kako se sindikalno organizirati” koja će se održati u četvrtak 7. srpnja 2022. godine s početkom u 17 sati i predviđenim trajanjem od 2 sata.

Bez obzira na to radiš li u privatnom ili javnom sektoru, kod poslodavca koji zapošljava stotine ili desetke radnika, znaj da imaš pravo i mogućnost organizirati se s drugim radnicima u sindikat! Sindikalno organiziranje je i u tvom interesu jer radnici imaju bolje uvjete tamo gdje djeluje sindikat. Priključi se ovoj edukaciji i nauči kako to postići te pokreni promjenu na svom radnom mjestu – navodi se u najavi edukacije.

Edukacija se održava u okviru projekta „Rad po mjeri čovjeka“, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Edukacija je namijenjena svim zainteresiranim radnicima i radnicama, a posebno onima koji su zaposleni putem atipičnih oblika rada (rad na određeno, preko agencije i platformi, sezonski rad i dr.), te koji žele povećati svoju sposobnost zalaganja za vlastita radnička prava.

Svi prijavljeni sudionici dobit će link i lozinku s kojom će se moći priključiti online edukaciji putem aplikacije ZOOM.

PRIJAVA NA RADIONICU