Aktualno, Nekategorizirano

Skup u Rijeci: Socijalne inovacije za lokalni održivi razvoj

Udruga ODRAZ – Održivi razvoj zajednice poziva da se u petak 17. ožujka 2023. pridružite na skupu “Socijalne inovacije za lokalni održivi razvoj”. Skup će se održati u Rijeci od 11.00 do 14.00 sati u prostoru RiHuba, Ul. Ivana Grohovca 1/a. Rok za prijavu je 13. ožujka. Događanje organiziramo kao dio projekta SUSTINEO-Suradnjom, sudjelovanjem, istraživanjem i edukacijom za održivost.

Program ćemo početi predstavljanjem rezultata istraživanja potencijala socijalnih inovacija za održivi razvoj u hrvatskom kontekstu, nakon čega će se predstaviti sjajni hrvatski primjeri socijalnih inovacija u zajednici.

Potom će biti predstavljen nacrt “Smjernica za razvoj ekosustava socijalnih inovacija u Republici Hrvatskoj “, nakon čega će slijediti interaktivni rad. Sudionici će u grupama razgovarati o predloženim smjernicama te će imati priliku doprinijeti procjeni relevantnosti i učinaka predloženih smjernica.

Program skupa je dostupan OVDJE.

PRIJAVA

Svoje sudjelovanje prijavite najkasnije do ponedjeljka 13. ožujka 2023. na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/49vmdh98SPyPgqFD6

Veselimo se druženju i razgovoru o socijalnim inovacijama u zajednici!

Projekt “SUSTINEO – Suradnjom, sudjelovanjem, istraživanjem i edukacijom za održivost” ima za cilj povezivanje i umrežavanje udruga, lokalne samouprave i visokoobrazovnih institucija te jačanje kapaciteta za zajedničko djelovanje u provedbi održivog razvoja.

Više na https://www.odraz.hr/projekti/svi-projekti/sustineo-suradnjom-sudjelovanjem-istrazivanjem-i-edukacijom-za-odrzivost/

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost ODRAZ-a.